img 20161026 203237

Matopplevingar

Gardsrestauranten ligg i den originale grindeløa på garden. Meir enn hundre år gamle steinmurar og grove tømmerkonstruksjonar utgjer eit fantastisk selskapslokale med ein heilt unik atmosfære.


Vårt gode kjøkken hentar både inspirasjon og råvarer frå eigen kjøkkenhage, frukthagen "Vetle Hardanger" samt frå dyktige bønder lokalt. Når vi planlegg menyar er det 3 ting som er viktig for oss: kvalitet, sesong og lokale råvarer. Me blir glade og varme kring hjarta når vi byr våre fantastiske gjester på ekte, kortreiste rettar laga med kjærleik til maten og naturen. Når ein kjem saman kring eit festdekka bord på Eikhaugen saman med familie og venner og kan nyta eit smakfullt måltid, ja då er livet godt.
lammekj%c3%b8tt

Haust og vintermeny

Fjøl med 3 forrettar eller velg ein

Skogsoppsuppe med spinat og ripsgele

Sylta laks med pepperrotdressing

Reketerter med frisk salat og ramsløkdressing

Velg din favoritt til hovedrett

Dagens fangst av fisk og sjømat servert med smågrønnsaker og sopprisotto

Lammecarre med grønn persillerotkrem, smørsteikte rotgrønnsaker, småpoteter og lammesjysaus.

Urtemarinert kalkunfilet servert med smågrønnsaker, urtesteikte poteter og paprikasaus

Noko søtt til slutt...

Fjøl med 3 dessertar eller velg din favoritt

Sjokoladefondant med bringebærsorbet

Tilslørte bondepiker med jordbærsaus

Lokale ostar med Eikhaugens gelear og sirupar

Menypris 575,-

Vinpakke 325,- Eplemost fra Uvik/Eikhaugens saftpakke 175,-

Booking

For direkte booking eller spørsmål knytt til menyar, send e-post til post@eikhaugen.no
eller ring Siv på telefon 970 09 403.

20140712 204837
Tilslørte rabarbrpiker fra Eikhaugen.
plommefat
Opal-plommer fra Vetle Hardanger.
20160706 151408
Rabarbrapai
20140119 182910
Ost med tilbehør
 sis4512
Smaksverksted
20140615 085008
Kort veg frå jord til bord. Reddiker fra kjøkkenhagen.
20140607 093110
Kjøkkenhagen på Eikhaugen forsyner oss med friske salater heile sommeren.
20150712 114408
Nysteikte skuleboller er aldri feil!
20150808 094724
Eikhaugens skillingsboller finn du både på Fløyen i Bergen og i gardsbutikken på Eikhaugen. Nytes!
20140704 172847
Kveldens dessert ein varm sommerdag.

Eikhaugen Gjestegard

Vinnessundet 20,  5641 Fusa   |   tlf: 970 09 403   |   post@eikhaugen.no
facebook hvit sirkel   instagram hvit sirkel   tripadvisor hvit sirkel
Vinnessundet 20
5641 Fusa

tlf: 970 09 403

post@eikhaugen.no
facebook hvit sirkel   instagram hvit sirkel   tripadvisor hvit sirkel