banner10

Velkommen til gards

Eikhaugen Gjestegard ligg vakkert til like ved Bjørnefjorden i Fusa, mellom frukttrær og grøne bakkar og frodige lier. Her nyt vi gode dagar med råvarer hausta og henta i naturen kring oss.

_SIS4512

Matoppleving

Her på Eikhaugen, så å seie midt i matfatet sår og haustar vi det vi treng for å dekke til gjestebod. Både frå havet, skogen og fjella kringom i Fusa og sjølvsagt vårt eige "Vetle Hardanger". 

Les mer »
pin-opp-hvit01
_SIS0188

Aktivitetar

Vakker Vestlandsnatur med fjord, skog og fjell kransar kring Eikhaugen Gjestegard. Dette utgjer ein perfekt ramme for avkopling eller munter hygge, enten du er her med kollegaer, vener eller familie.

Les mer »
_SIS5314

Gardsbutikken

Gardsbutikken på Eikhaugen er verdt eit besøk i seg sjølv! Nydelige krukker og småflasker fylt med deilige smakar av sommar og sol. Frukta og bæra som vi brukar i våre geleear, safter, syltetøy og alt det andre haustar vi i all hovudsak i frukthagen "Vetle Hardanger".

Les mer »

Nytt frå Eikhaugen

Hald deg oppdatert på kva som skjer hos oss. Du kan også følge oss på facebook: Eikhaugen Gjestegard.
Flere nyheter ​»
img 6503 - kopi
Arrow-down

Påsken 2023

Vi gleder oss masse til påske. Vi har open gardsbutikken meir enn nokon gong før og håpar du tek deg tid til å koma innom. Vi lovar mykje godt både av bakst og anna.

Les mer »
20150802 114544
Arrow-down

Vinterferien 2023

Vi gledar oss til å ha open gardsbutikken igjen i vinterferien i februar/mars. I tillegg til dei kjente og gode varene vil vi kome med nokre nyheter. 

Les mer »
20151106 164758
Arrow-down

Førjulsprogram

Dei fine førjulsdagane har vi som vanleg høg aktivitet. Vi håpar oversikten under hjelp deg til å finna oss for å få julekaker og gåver i hus før jul...

Les mer »

Instagram

@eikhaugengjest
Hald deg oppdatert på nyheter. Vi har flere spennande tilbud på forskjellige tidspunkter av året.
Flere nyheter ​»