banner_generell

Velkommen til gards

Eikhaugen Gjestegard ligg vakkert til like ved Bjørnefjorden i Fusa, mellom frukttrær og grøne bakkar og frodige lier. Her nyt vi gode dagar med råvarer hausta og henta i naturen kring oss.

_SIS4512

Matoppleving

Her på Eikhaugen, så å seie midt i matfatet sår og haustar vi det vi treng for å dekke til gjestebod. Både frå havet, skogen og fjella kringom i Fusa og sjølvsagt vårt eige "Vetle Hardanger". 

Les mer »
pin-opp-hvit01
_SIS0188

Aktivitetar

Vakker Vestlandsnatur med fjord, skog og fjell kransar kring Eikhaugen Gjestegard. Dette utgjer ein perfekt ramme for avkopling eller munter hygge, enten du er her med kollegaer, vener eller familie.

Les mer »
_SIS5314

Gardsbutikken

Gardsbutikken på Eikhaugen er verdt eit besøk i seg sjølv! Nydelige krukker og småflasker fylt med deilige smakar av sommar og sol. Frukta og bæra som vi brukar i våre geleear, safter, syltetøy og alt det andre haustar vi i all hovudsak i frukthagen "Vetle Hardanger".

Les mer »

Nytt frå Eikhaugen

Hald deg oppdatert på kva som skjer hos oss. Du kan også følge oss på facebook: Eikhaugen Gjestegard.
Flere nyheter ​»
img 8854
Arrow-down

Fransk aften

Lørdag 19. september inviterer vi til Fransk aften på Eikhaugen. Som mange sikkert veit gjekk vi hausten 2019 til innkjøp av eit slott i Sør-Vest Frankrike. Vi er godt i gan...

Les mer »
20150802 114547
Arrow-down

Open gardsbutikk i sommer


Mai:
15. mai: EKSTRAOPE KUN EIN TIME FRA 17-18 !
Kristi Himmelfartsdag/torsdag 21.
laurdag 23.
søndag 24.
laurdag 30.
søndag 31.
...

Les mer »
2005mai eksteri%c3%b8r ny hytte
Arrow-down

Hytteferie på Eikhaugen i sommer

Like ved fjorden ligg våre to flotte utleigehytter. Kvar hytte har 5 doble rom, 2 bad, sauna og boblebad, stor stue med peis, god spisekrok, velutstyrt kjøkken og ein deilig terrasse med ...

Les mer »

Instagram

@eikhaugengjest
Hald deg oppdatert på nyheter. Vi har flere spennande tilbud på forskjellige tidspunkter av året.
Flere nyheter ​»