banner_generell

Velkommen til gards

Eikhaugen Gjestegard ligg vakkert til like ved Bjørnefjorden i Fusa, mellom frukttrær og grøne bakkar og frodige lier. Her nyt vi gode dagar med råvarer hausta og henta i naturen kring oss.

_SIS4512

Matoppleving

Her på Eikhaugen, så å seie midt i matfatet sår og haustar vi det vi treng for å dekke til gjestebod. Både frå havet, skogen og fjella kringom i Fusa og sjølvsagt vårt eige "Vetle Hardanger". 

Les mer »
pin-opp-hvit01
_SIS0188

Aktivitetar

Vakker Vestlandsnatur med fjord, skog og fjell kransar kring Eikhaugen Gjestegard. Dette utgjer ein perfekt ramme for avkopling eller munter hygge, enten du er her med kollegaer, vener eller familie.

Les mer »
_SIS5314

Gardsbutikken

Gardsbutikken på Eikhaugen er verdt eit besøk i seg sjølv! Nydelige krukker og småflasker fylt med deilige smakar av sommar og sol. Frukta og bæra som vi brukar i våre geleear, safter, syltetøy og alt det andre haustar vi i all hovudsak i frukthagen "Vetle Hardanger".

Les mer »

Nytt frå Eikhaugen

Hald deg oppdatert på kva som skjer hos oss. Du kan også følge oss på facebook: Eikhaugen Gjestegard.
Flere nyheter ​»
img 6503
Arrow-down

Vinterferie

Vi har open gardsbutikken 3 helger i forbindelse med vinterferien. Velkommen til trygg, lokal handel.
20151106 164758
Arrow-down

Levering av julevarer til Osøyro

I år blir det ikkje julemarknad på Osøyro. For å sikre at  våre faste kunder og alle andre skal få dei gode julekakene og anna juleknask, kjem vi til Os.

Les mer »
img 8854
Arrow-down

Fransk aften

Lørdag 19. september inviterer vi til Fransk aften på Eikhaugen. Som mange sikkert veit gjekk vi hausten 2019 til innkjøp av eit slott i Sør-Vest Frankrike. Vi er godt i gan...

Les mer »

Instagram

@eikhaugengjest
Hald deg oppdatert på nyheter. Vi har flere spennande tilbud på forskjellige tidspunkter av året.
Flere nyheter ​»