20140712_204837

Matopplevingar

Gardsrestauranten ligg i den originale grindeløa på garden. Meir enn hundre år gamle steinmurar og grove tømmerkonstruksjonar utgjer eit fantastisk selskapslokale med ein heilt unik atmosfære.


Vårt gode kjøkken hentar både inspirasjon og råvarer frå eigen kjøkkenhage, frukthagen "Vetle Hardanger" samt frå dyktige bønder lokalt. Når vi planlegg menyar er det 3 ting som er viktig for oss: kvalitet, sesong og lokale råvarer. Me blir glade og varme kring hjarta når vi byr våre fantastiske gjester på ekte, kortreiste rettar laga med kjærleik til maten og naturen. Når ein kjem saman kring eit festdekka bord på Eikhaugen saman med familie og venner og kan nyta eit smakfullt måltid, ja då er livet godt.
lammekj%C3%B8tt

Sommeropen restaurant. Sjå under "Nytt" for opningsdagar og tider.

Vi har ope dei fleste fredagar, laurdagar og søndagar i sommer

Bestill gjerne bord

Vi har bord inne og ute (under tak)

Velkommen

Booking

For direkte booking eller spørsmål knytt til menyar, send e-post til post@eikhaugen.no
eller ring Siv på telefon 970 09 403.

20140712_204837
Tilslørte rabarbrpiker fra Eikhaugen.
Plommefat
Opal-plommer fra Vetle Hardanger.
20160706_151408
Rabarbrapai
20140119_182910
Ost med tilbehør
_SIS4512
Smaksverksted
20140615_085008
Kort veg frå jord til bord. Reddiker fra kjøkkenhagen.
20140607_093110
Kjøkkenhagen på Eikhaugen forsyner oss med friske salater heile sommeren.
20150712_114408
Nysteikte skuleboller er aldri feil!
20150808_094724
Eikhaugens skillingsboller finn du både på Fløyen i Bergen og i gardsbutikken på Eikhaugen. Nytes!
20140704_172847
Kveldens dessert ein varm sommerdag.