hoel og albrigtsen

Sommerkonsert med Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen


Sommerkonsert på Eikhaugen Gjestegard
Vi har gleden av å slippe den første av årets sommerkonserter: Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen kommer tilbake som duo 11. juni.
Konsert og middag kr 995,-.
Aldersgrense 20 år.
Dørene åpner kl 1830 med konsertstart kl 2000.
Konserten holds ute, under seilduken.
 

Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er et begrep hos det norske folk, både hver for seg som soloartister, og sammen som en akustisk duo. De er vokst opp sammen i Tromsø, og fulgte hverandre på skolen fra første klasse og gjennom alle klassetrinn, til de startet første band sammen i en alder av 12-13 år. Så spilte de sammen i mange år, helt til Jørn først slo gjennom som soloartist på midten av 80-tallet. I 1990 hadde Steinar et like stort gjennombrudd med sin lune country inspirerte roots musikk. Så kom de sammen igjen i 1998 og spilte inn deres først album sammen. Det andre albumet,”Two rivers one road” kom ut i 2009.
Deres stemmer er totalt ulike, men sammen har de en egen energi, sound og samklang som fenger publikum. I fjor og forleden år, spilte de noen konserter sammen, og responsen har vært fantastisk. Trampeklapp etter første låt i Stavangeren, og to utsolgte hus i Trondheim. 5 utsolgte hus i hjembyen Tromsø. Det ble satt flere publikumsrekorder, og publikum liker disse to sammen.
            - Vårt musikalske opphav er fra tidlig 70 tallet. Crosby, Stills,Nash & Young, Simon & Garfunkel, Tobben & Ero, og andre akustiske artister fra denne perioden. Det var det som fikk oss til å begynne å spille, og som har gjordt oss til det vi er i dag, sier Steinar.
            - Det er en utfordrende oppgave å huske den følelsen man hadde i begynnelsen av karrieren når man selv, både som artist og menneske, har utviklet og endret seg, i takt med musikkbransjen, som har blitt totalforandret. Det er dette utgangspunktet vi hele tiden søker tilbake til, forteller Jørn.
- Det er kanskje dette uttrykket som likevel ligger oss nærmest, som er vår grunntone eller musikalske identitet, om du vil.  Det er dette utrykket vi har med oss inn i arbeidet på hver konsert. Det er alltid spennende å spille med et sånt nakent musikk utrykk. Det er bare oss to og våre gitarer, men vi ”biter” fra oss så det holder, forklarer Steinar.

Billetter selges i gardsbutikkens åpningstider eller ved å ta kontakt med oss per e-post.