banner10

Velkommen til gards

Eikhaugen Gjestegard ligg vakkert til like ved Bjørnefjorden i Fusa, mellom frukttrær og grøne bakkar og frodige lier. Her nyt vi gode dagar med råvarer hausta og henta i naturen kring oss.

_SIS4512

Matoppleving

Her på Eikhaugen, så å seie midt i matfatet sår og haustar vi det vi treng for å dekke til gjestebod. Både frå havet, skogen og fjella kringom i Fusa og sjølvsagt vårt eige "Vetle Hardanger". 

Les mer »
pin-opp-hvit01
_SIS0188

Aktivitetar

Vakker Vestlandsnatur med fjord, skog og fjell kransar kring Eikhaugen Gjestegard. Dette utgjer ein perfekt ramme for avkopling eller munter hygge, enten du er her med kollegaer, vener eller familie.

Les mer »
_SIS5314

Gardsbutikken

Gardsbutikken på Eikhaugen er verdt eit besøk i seg sjølv! Nydelige krukker og småflasker fylt med deilige smakar av sommar og sol. Frukta og bæra som vi brukar i våre geleear, safter, syltetøy og alt det andre haustar vi i all hovudsak i frukthagen "Vetle Hardanger".

Les mer »

Nytt frå Eikhaugen

Hald deg oppdatert på kva som skjer hos oss. Du kan også følge oss på facebook: Eikhaugen Gjestegard.
Flere nyheter ​»
20151106 164758
Arrow-down

Førjulsprogram

Dei fine førjulsdagane har vi som vanleg høg aktivitet. Vi håpar oversikten under hjelp deg til å finna oss for å få julekaker og gåver i hus før jul...

Les mer »
20161125 113522
Arrow-down

Julebord 2022.

Fredag 9. desember arrangerer vi julebord. Denne kvelden kan små bedrifter, vennegjengen eller enkeltpersoner melde seg på julebord.

Les mer »
20151106 164758
Arrow-down

Julesalg på Fjorden Senter

Siv tek med seg alle dei gode julekjeksa, gavepakkene og bakerovnen og kjem til Fjorden Senter både 16. og 22. desember. Vi steiker våre deilige skillingsboller fra kl 10 til kl 18 begge d...

Les mer »

Instagram

@eikhaugengjest
Hald deg oppdatert på nyheter. Vi har flere spennande tilbud på forskjellige tidspunkter av året.
Flere nyheter ​»