banner_cc
festbord_kveld_AdobeStock_180765880
Plass til tekst
ost%20og%20rose
Plass til tekst
IMG_8686
Plass til tekst
20190402_183219
Plass til tekst

Château Castelrey – Ei fransk perle

Chateau Castelrey er ei perle av ein eigedom sør-vest i Frankrike. Vi ligg omlag midt mellom Bourdaux og Toulose, i departementet Lot et Garonne. Vår lille kommune, Pont du Casse, er ein typisk Fransk landsby, omgitt av åser og vakker natur. Castelrey ligg på ei høyde med utsikt nedover dalen og åsene rundt oss, eventyrlig! Vår nærmeste "storby" er Agen, ca 10 minutter fra oss. Der har dei "alt", også ein flyplass som betjener fly innenriks. Så om du flyr fra Norge til Paris, kan du fly derfra direkte til Agen. Det er ellers til Bourdaux og Toulose vi anbefaler at du flyr for å komme til oss. Omlag 1 time fra Toulose og omlag 1,5 time fra Bourdaux. 

Chateau Castelrey ligg perfekt til for å nyte livet! Enten du ynskjer å slappe av i eksklusive og rolige omgivelser, ved bassenget eller ein av dei fredelige og tilbaketrukkede benkene eller "hemmelige" stedene i hagen, vil du berre elske plassen. Rusle rundt på romantiske stier, oppdage nye favorittsteder på eigedommen som er på heile 80 mål.

På Chateau Castelrey tek vi imot grupper som enten skal feire seg, jobbe eller berre nyte det gode livet i Frankrike. De bur godt på slottet og startar dagen med ein deilig Fransk frokost og legg opp dagene slik de ynskjer. Vi tilbyr alle måltid til våre gjester, som kan bestilles ved ankomst. Dersom de sjølve ikkje ynskjer å organisere aktivitetane under opphaldet kan vertskapet på Castelrey bistå med dette når de ankommer, enten det gjeld sykkel, kajakk, golf, kanalbåt, vingårdsbesøk eller guida turar til sjarmerande landsbyar i nærheten.

Vertskapet på Castelrey arrangerer også tematurer som ein kan melde seg på. Deilige turer der Frankrike skal oppleves: nydelig mat, fantastisk vin, vakker natur og minnerike opplevelser. Vi lager eit opplegg fra ankomst til avreise, slik at turen kan nytes og alt er på plass under heile oppholdet.

Området rundt oss er fantastisk for sykkelturer, enten du vil ha sykkel med korg på styret eller vil trene sykkel. Er du glad i golf? Ja, da kan du glede deg. Vi har 2 golfbaner omlag 30 minutter fra oss. 
I Agen er det eit nett av kanaler, som er fantastiske for turer. Enten med kanalbåt eller kajakk, eller å sykle langs etter,- nydelig! Lunsjen tek du med deg på sykkelen, nybakte baguetter, smakfull ost, nydelig skinke, og lokal drikke, eller stopp på ein av dei mange restaurantene og spis ein god, lokal lunsj der.

Fine, varme og behagelige dager heile året. Her strekker vi vår og sommersesongen fra februar/mars til oktober/november. Vi lever det gode livet i Frankrike, med alle de gleder som tenkes kan. Vi gleder oss til å få være vertskap på vakre Chateau Castelrey!

********
Chateau Castelrey er eit nydelig bygg, omlag 200 år gamalt. Det er alt vi berre kan drømme om: nydelige detaljer både inne og ute. Romantisk og flott! Sjølve slottet er på 700 m2 og er i 2 etasjer. I 2 etasje har vi 4 suiter og 3 soverom. I 1 etasje er det 2 suiter, den eine har direkte utgang til hagen. Ellers er det ein fleire salonger/stuer og rom for mottakelser. Det er ein vakker terrasse like utenfor salongene som ein kan rusle ut til via de flotte franske dørene.

Bassenget og området ved er pent laget til med eksklusive solsenger og alt ein treng for å nyte nokre timer i sola. Bassengområdet er vakkert kransa inn og er avskjerma med beplantning, ein liten oase, så nydelig, så fredfullt! Bassenghuset har innlagt vann, toalett og dusj. Der er også eit kjøleskap med forfrikninger. Her skal det nytes!

Portnerboligen er eit sjarmerende steinhus,- den typen som vi ser for oss og er typisk fransk. Her er det 2 doble soverom, bad, kjøkken og stue/spisestue, alt på eit plan. Ein liten balkong og ein eigen liten privat uteplass.

Gartnerhuset er eit anna sjarmerende steinhus, bygd i 2 etasjar. Det inneheld 2 doble soverom, bad, kjøkken og stue/spisekrok.

Vi har fleire uthus til ymse bruk, nokon av dei .er klare til bruk medan andre skal vi jobbe litt med. Vi gleder oss,- her er det mange skattar som vi skal avdekke litt etter litt.

Slottet er plasserte midt på eigedommen , vakkert omkransa av dei øvrige husa. Den romantiske hagen med flotte hagerom, beplantningar av duftande blomar og trær, sjarmerande stiar må nytast i fulle og lange drag. Dette er eit skikkelig "klyp meg i armen-eventyr"!

 

Instagram

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss! Følg oss på @chateaucastelrey